Izvēlne
Bildes
Web Kameras
Web Vietņu Katalogs
BitTorrentu Saraksts
Online TV
Online Filmas
Online Radio
Online Spēles
Ieeja
Aptauja
Vai pēc tavām domām Krievija kaut kad nākotnē varētu iebrukt Baltijas valstīs ?
Pavisam atbildējuši: 258
Lasītākais Raksts
Bezmaksas bilžu pārveidošana internetā
Pievienoja - wD
Lasits - 28433
Reitings - 5
Dažādi Fona Attēli tavam mobīlajam ! [240x320]
Pievienoja - wD
Lasits - 18090
Reitings - 3
Tagad skaties Latvijas TV arī ārzemēs ar wD !
Pievienoja - wD
Lasits - 17477
Reitings - 4
Laba bezmaksas 3D interjera programma !
Pievienoja - wD
Lasits - 16900
Reitings - 5
Kā skatīties TV3, vai Lattelecom Online-TV no ārzemēm, apejot aizliegumus un bezmaksas
Pievienoja - wD
Lasits - 8450
Reitings - 5
Online Filmas
Mirušais Sniegs 2 / Операц...
Esamība / Превосходство / ...
Nožēla / Випака / Repentan...
Sabotāža / Саботаж / Sabot...
Samalts / Смешанные / Blen...
Rītdienas Robeža / Грань б...
Statistika

Kopā online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
Interneta Veikals
, jo notiek aktīva darbība pie interneta veikala izveides.
Palieciet ar mums.
Jūsu wD
Sākums » Ziņu arhīvs

Rakņājoties internetā, uzdūros kādam ļoti fascinējošam rakstam. Raksts bija par Amērikas kodolraķetēm pēc otrā pasaules kara, jeb tiešāk par tās palaišanas kodu. Amērikas drošības dienasts, katrai individuālai raķetei tās palaišanas kodu kā standartu bija ieprogrammējuši ar astoņām nullēm. Kā atklājies, ka šī ciparu kombinācija ir bijusi aktīva teju divdesmit gadus. Kā izrādās prezidents Kenedijs, ir parakstījis Nacionālās Drošības Darbības Memorandu 160, kurš noteica, ka katra kodolraķete tiktu aprīkota ar speciālu ierīci, kas pieprasītu speciālu kodu, lai tā tiktu palaista. Ir arī zināms ka Amērika glabājusi savas kodolraķetes arī citās valstīs, kuras nav bijušas drošas, šādu ieroču uzturēšanai, jo tās valstu līderi jebkurā brīdī varētu izmantot šīs kodolraķetes saviem mērķiem, bet no šīs domas atturējusi tā sauktā drošības koda eksistence. Bet problēma neslēpjas tikai citās valstīs, jo šie kodi ir bijuši zināmi arī visiem komandieriem, kuri jebkurā brīdī varēja sākt trešo pasaules karu, ja kaut kas nenotiktu pēc viņu prāta. Un visā pamatā, šis kods ir bijis astoņas nulles, jo Stratēģiskie Gaisa Spēki ir vēlējušies, lai kodolieroču palaišana būtu pēc iespējas vieglāka. Paldies dievam ka šie kodi ir mainīti, jo savādāk diezvai mūsdienās tas būtu prātīgi, zinot to ka eksistē dažādi teroristu grupējumi, kodolraķešu kodus atstāt nemainītus. Kas vien zin, kas varētu no ... Lasīt Vairāk »

  Raksts apskatīts 918 reizes | Pievienots: 09.12.2013


Raspberry Pi ir micro kompjūters, kurš darbojas ar 700 Mhz ARM procesoru, kurš spēj darbināt vecākas Linux tipa OS versijas. Tulkojot no angļu valodas Raspberry nozīmē Avene, līdz ar to latviskais nosaukums būtu Avene Pi.
Līdz šim pārdoti vairāk nekā 1,80 millioni Raspberry Pi, un joprojām šis micro kompjūters iegūst arvien lielāku atsaucību. Aplūkojot micro kompjūteru tirgu, var secināt ka šis tirgus ir relatīvi jauns attīstības ziņā, jo līdz šim Raspberry Pi nav tik daudz konkurentu. Interesentiem iesaku apskatīt - Arduino, BeagleBone, UDOO. Raspberry Pi apsteidz savus konkurentus ar to ka, cena salīdzinājumā ar pārējiem micro kompjūteriem ir diezgan zema. Aptuveni 30 lati par versiju B, kura ir labāka par A versiju.
Atšķirība starp A versiju un B versiju slēpjas tajā, ka B versijai operatīvā atmiņa ir par 256 MB vairāk nekā A versijai, tas ir 512 MB operatīvā atmiņa B versijai, 256 MB operatīvā atmiņa A versijai. Tai ir divi USB sloti, atšķirībā no A versijas kurai ir viens USB slots, kā arī B versija atbalsta Enthernet kabeli.
Izmantojot Raspberry Pi jebkurš interesents var iemācīties pamata zināšanas programmēšanā. Un liels plus ir tas, ka ir iespējams iegādāties neskaitāmas papild sastāvdaļas, kuras var pievienot Raspberry Pi, piemēram, sensorus, LED spuldzītes, LCD ekrānu, 5 megapikseļu kameru, sadalītājus, un vis ... Lasīt Vairāk »

  Raksts apskatīts 863 reizes | Pievienots: 08.12.2013


Lai iegūtu iOs 7 Beta ir nepieciešams reģistrēt Apple Developer kontu, kura gada maksa ir 100$ !
Viss pirms tev jaapdeito sava ierīce uz jaunāko firmware. Pēc tam janolādē firmware fails [*.ipsw]. Ievēro, ka tev jaizvēlas atbilstoša firmware tavam modelim. Parasti firmware failus var lejuplādēt torrentu vietnēs.
• iPhone 4 CDMA
• iPhone 4S
• iPhone 5 [A1429 CDMA]
• iPod Touch 5th Gen [Download Here]

1. Pieslēdz savu ierīci pie datora!

2. Atver iTunes un turot Shift spiež uz Check For Updates.
[Shift + Check For Update for PC]

3. Izvēlies lejuplādēto firmware failu un aiziet!

4. Gaidi kamēr tava ierīce atjaunosies.
Patīkamu iOs 7 Beta lietošanu ! wink
  Raksts apskatīts 1068 reizes | Pievienots: 15.06.2013

Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe.
2003. gadā Cambridge Universitātē MRC Izzināšanas Spējas un Smadzeņu Zinātnes Grupa nāca klajā ar pārsteidzošu atklājumu, ka cilvēku smadzenes uztver vārdu kā veselu vienību, ne katru burtu atsevišķi, tādēļ vārda pirmais un pēdējais burts ir noteicošais, bet pārējie burti var nebūt konkrētā secībā, lai mūsu smadzenes spētu uztvert vārda nozīmi. Meklējot vairāk informāciju par šo tēmu esot veikta prezentācija Nottingham Universitātē un tas ir noticis tālajā 1976. gadā.
Vel pāris citējumi:
A vheclie epxledod at a plocie cehckipont near the UN haduqertares in Bagahdd on Mnoday kilinlg the bmober and an Irqai polcie offceir

Big ccunoil tax ineesacrs tihs yaer hvae seezueqd the inmcoes of mnay pneosenirs

A dootcr has aimttded the magltheuansr of a tageene ceacnr pintaet who deid aetfr a hatospil durg blendur
... Lasīt Vairāk »

  Raksts apskatīts 1131 reizes | Pievienots: 08.12.2012

Pamatā Android OS ir uzbvēta uz Linux kernel, tādēļ ieslēdzot tikko nopirktu Android ierīci, pirmā palaišanas reize aizņem tik daudz laika. Android OS darbojas fonā, ari tad ja jūsu ierīce ir izslēgta, bet tas neatiecas uz ierīcēm kurām ir izlādēta baterija. Virs Linux kernel atrodas Dalvik Virtual Machine (DVM), kura ir atbildīga par individuālām aplikācijām, un virs DVM atrodas standarta Android aplikāciju framework. Aplikācijas parasti ir rakstītas Java un tās tiek apvienojot samazinātas formā kuru sauc par bytecode. Pēc tam DVM ņem šo bytecode un sapako mazākā optimizētā formātā, lai neaizņemtu daudz vietas Operatīvajā Atmiņā (RAM). Parasti šo iepriekš minēto sistēmu izmanto mobīlajos telefonos, kuros ir diezgan maz RAM. Tādejādi šādi darbojošās aplikācijas ir diezgan drošas, jo tās izveido tādu kā loku jeb smilšu kasti (sandbox), kuru aplikācija nevar atstāt, lai veiktu jebkādas modifikācijas jūsu ierīcē, vai citās aplikācijās, kuras atrodas uz ierīces, ja vienīgi tai ir dota atļauja, tādēļ iesaku pārbaudīt pirms instalēšanas, ko jūs atļaujat konkrētai aplikācijai darīt. Tādejādi Android OS ir droša, vai pareizi sakot, cik pats tu ļoti vēlies, lai tā ir droša. Vienmēr pirms instalēšanas uzdodot jautājumu "kāpēc?&qu ... Lasīt Vairāk »

  Raksts apskatīts 1012 reizes | Pievienots: 02.12.2012

Kā iegūt maksas Android aplikācijas par velti ? Maksas aplikācijas kuras domātas Android ierīcēm, ir viegli iegūstamas par baltu velti. Viss kas ir nepieciešams ir ierīce kura atbalsta Android OS, PlayStore konts (bet ne obligāti, jo ir daudz citu veidu, kā iegūt aplikācijas failus) un iestatījumos jums jaizvēlas Privāti -> Drošība -> Nezināmi Avoti (Tādejādi jūs piekrītat instalēt aplikācijas no citiem resursiem).

1. PlayStore jaatrod aplikācja 4Shared Search un jainstalē (Šī aplikācija ik pa
laikam izmet kādu reklāmu paziņojumos, lai no tā izvairītos,
ja šo aplikāciju tuvākajā laikā vairs neizmanto, iesaku izdzēst un ieinstalēt pēc vajadzības).
2. PlayStore atrod aplikāciju Astro Manager un jainstalē.
3. Veram vaļā 4Shared Search, un meklēšanā rakastam aplikācijas nosaukumu un
klāt pierakstam vārdu "apk", piemēram Need for Speed Most Wanted apk.
4. Pēc dotajiem linkiem, izvēlamies vienu no tiem (atver ar Internet Browser).
5. Japiereģistrējas 4Shared ... Lasīt Vairāk »
  Raksts apskatīts 1363 reizes | Pievienots: 30.11.2012


    Šis raksts būs par Apple iPad Mini, un ko tā lietotāji no šīs ierīces var sagaidīt, bet pirms ķeramies vērsim pie ragiem vēlējos šo rakstu sākt ar gadžets vārda nozīmi. Mani pārsteidza tas, ka vairums cilvēku Latvijā nemaz nezina, ko nozīmē vārds gadžets. Šis vārds tiek maz lietots mēdijos, vienīgi raidījumos, kuros iet runa par jaunām tehnoloģijām, bet sākot no šī raksta, vārds gadžets šeit tiks lietots diezgan bieži.
    Apple iPad Mini, ir jauns gadžets, uz kuru met acis tie kuriem patīk kolekcionēt gadžetus, vai arī cilvēki kuriem patīk izrādīties ar jaunām tikko iznākušām lietām. Bet kas tad īsti slēpjas zem iPad Mini nosaukuma? 7,9 collas liels ekrāns, kurš diemžēl nav Retina. iPad Mini ir par 23% plānāks, un par 53% vieglāks par iPad. Kā jau vārds Mini pats par sevi priekšā pasaka, ka iPad Mini ir daudzreiz vieglāk parnēsājams, un vieglāk turāms vienā plaukstā.
    Japiemin ka izšķirtspēja nav tik laba kā ceturtās ģenerācijas iPad, un Apple iPad Mini šobrīd zaudē salīdzinājumā ar Google Nexus 7 un Kindle Fire HD. Ganrīz par pusi dārgais Apple iPad Mini nekā nevar sacensties ar Google Nexus 7 par vidus klases cilvēku maciņiem. iPad Mini atbalsta LTE ... Lasīt Vairāk »
  Raksts apskatīts 1073 reizes | Pievienots: 25.11.2012


     20 Novembrī pulkstens deviņos no rīta devos uz veikalu pēc savas pasūtītās Hitman Absolution Professional Edition spēles kopijas. Par laimi, veikalā bija maz cilvēku un man izdevās, bez lielas rindā stāvēšanas, nopirkt to. Šī spēle pašā pamatā ir katra Hitman fana ilgi gaidītā fantāzijas izpausme, no pirmajām četrām daļām, šajā ir vairāk iespēju, kā arī pirmoreiz spēlējama uz PS3, atšķirībā no X-Box lietotājiem, kuriem tika dota iespēja spēlēt Hitman pirmsnācēju uz X-Box 360, kamēr PlayStation fani varēja to pašu spēli izbaudīt uz PS2.
     Pērkot Professional Edition, komplektā nāca Ilustrēta Hitman attēlu grāmata un dokumentālā filma, par Hitman Absolution veidošanu. Diemžēl dēļ darba nevarēju tūlīt ķerties klāt pie kontraktu izpildes, tāpēc šo spēli taupīju nedēļas nogalei, kad arī uzreiz varētu ķerties klāt pie spēles apraksta veidošanas.
     Kā ir zināms, mums būs jaiziet 20 misijas, bet pats labākais ir tas, ka nav noteikti ierobežojumi kā iziet līmeni, tu vari Call of Duty stilā - apšaujot visus, vai arī tu vari lavīties un mēģināt būt neredzamam, spēlē ir ielikts liels darbs, lai tā būtu interesanta hardcore Hitman faniem, un tiem cilvēkiem kuri nezin kas ir Hitman.
     Liela ieroču izvēle, sā ... Lasīt Vairāk »
  Raksts apskatīts 1047 reizes | Pievienots: 24.11.2012


Pēc mēneša tiks izlaists jaunais Windows 8, bet protams ar to ne tikai saistās labās ziņas. Kā ziņo Microsoft, jaunais IE 10 interneta pārlūks, bez variantiem automātiski aizliegs reklāmas analītiķiem ievākt informāciju par IE 10 lietotāju darbībām internetā. Tas ir liels plus, par drošu sērfošanu interneta. Šī jaunā "Neseko Man" sistēma izraisījusi nosodījumu no AT&T, Dell, Ford Motor Company, IBM, Intel, Kelloggs, Nestle, McDonalds un Wal-Mart, tādēļ šīs kompānijas ir rakstiski nosūtījuši Microsoft nosodījumu par jaunās sistēmas "Neseko Man" noklusējumu IE 10. "Neseko Man" - noklusējums, nozīmēs to, ka tie lietotāji kuri lietos IE 10 būs pasargāti no nezināšanas, ka viņu rīcība internetā var tik izsekota, lai šo informāciju tomēr sūtītu reklāmas analītiķiem, to vaidzēs nomainīt opcijās uz "Seko Man".
  Raksts apskatīts 1030 reizes | Pievienots: 07.10.2012

Gadu pēc Stīva Joba nāves, Apple savā mājaslapā pieminot Apple tēvu, ievietojuši video un vēstuli no CEO Tima Koka. Video ir redzamas Stīva Joba melnbaltas bildes, kā arī audio no viņa uzstāšanās prezentējot viņa galvenos sasniegumus.
Tulkojumā Tima Koka vēstule:
"Gadu atpakaļ, Stīvs devās mūžībā, tas mums visiem šodien bija skumjš un grūts brīdis. Es ceru, ka šodien ikviens atskatīsies uz viņa unikālo dzīvi un kā viņš daudzos veidos darījis pasauli labāku.

Viena no lielākajām dāvanām ko Stīvs devis pasaulei ir Apple. Neviena kompānija nav iedvesmojusi radošu attīstību un uztādījusi tik augstus standartus kā mūsu paša. Mūsu vērtības cēlušās no Stīva un viņa gars būs uz visiem laikiem pamats Apple. Mums ir dota liela privilēģija un atbildība nest viņa mantojumu nākotnē.

Es esmu ārkārtīgi lepns par darbu ko mēs darām, piegādājot produktus, kas mūsu klientiem patīk un viņi sapņo par jaunām, kas priecēs tos laikam ejot. Izrādot cieņu Stīva piemiņai un visam par ko viņš ir pastāvējis."


  Raksts apskatīts 1055 reizes | Pievienots: 06.10.2012

« 1 2 3 4 ... 16 17 »
Meklēšana

Fona Attēli
Attēla izmērs - 1366x768

Attēla izmērs - 1366x768

Attēla izmērs - 1366x768

Attēla izmērs - 1366x768

Attēla izmērs - 1366x768

Attēla izmērs - 1366x768

Attēla izmērs - 1366x768

Attēla izmērs - 1366x768

Rakstu Arhīvs